Ενημέρωση για τις Πρώτες βοήθειες 2018

Ενημέρωση για τις Πρώτες βοήθειες 2018

Από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μονεμβασίας και το ΕΔΔΥΠΠΥ σε συνεργασία με την ΕΔΟΚ (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων) θα πραγματοποιηθούν
διαδραστικές εκδηλώσεις θεωρητικής και πρακτικής προσέγγισης σε θέματα Α’ Βοηθειών με σύνθημα «η γνώση σώζει ζωές»,
το Σάββατο 10/3/18 στους Μολάους, στην Αίθουσα Θεάτρου του Γυμνασίου «Χρήστος Ι. Καρυτσιώτης», ώρα 15:00 – 19:00 (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο τηλ. 2732360536 κ. Μπατσάκη) και
την Κυριακή 11/3/18 στη Νεάπολη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων-Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Νεάπολης, ώρα 11:00 – 15:00 (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο τηλ. 2734360125 κ. Γιαννακόπουλο).
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν από ειδικά εκπαιδευμένους και έμπειρους εθελοντές της ΕΔΟΚ είναι Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), Πνιγμονή – Ξένο σώμα στο λάρυγγα, Λιποθυμία, Δηλητηρίαση από μέθη, Έγκαυμα, Τσίμπημα σφήκας – μέλισσας και Ηλίαση.
Καλούνται όλοι οι δημότες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις – ιδιαίτερα χρήσιμες για Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, Γονείς, Ηλικιωμένους, Εργαζόμενους του Δήμου σε συνεργεία, τεχνικά έργα, καθαριότητα, πράσινο, αθλητικά κέντρα, παιδικούς σταθμούς, κοινωνική πρόνοια, Συλλόγους αθλητικούς, φυσιολατρικούς, περιηγητικούς, ορειβατικούς, Σωματεία και Συλλόγους εργαζομένων, επαγγελματίες βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, αγρότες, κτηνοτρόφους, ψαράδες, επαγγελματικούς φορείς του Δήμου, Φορείς ιδιωτικούς ή δημόσιους που ασχολούνται με το τουρισμό. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια